Επιτυχημένο και με μεγάλη συμμετοχή το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας

on .

kdsd
• Ένα  πετυχημένο Καρναβάλι κατάφεραν να διοργανώσουν οι γυναίκες της  Άρτας. Οι εκατοντάδες καρναβαλιστές, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεχύθηκαν στους δρόμους και γέμισε η πόλη με σφυρίχτρες, χαρά, κέφι, γέλιο, χιούμορ και χορό πολύ χορό σε καρναβαλικό ρυθμό.
Όλα αυτά έγιναν στην Άρτα, το απόγευμα του Σαββάτου, όπου παρέλασαν 27 πολυπληθή γκρουπ και 14 άρματα με χρώματα, ρυθμό και ζωντάνια στον κεντρικό δρόμο της πόλης. 
Γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, μέλη πολιτιστικών συλλόγων, σχολών χορού και παιδιά σχολείων και φροντιστηρίων, έβαλαν την πινελιά τους σε αυτή την καθιερωμένη, εδώ και  37 χρόνια αποκριάτικη γιορτή στην πόλη της Άρτας.
Κεντρικό θέμα του καρναβαλιού ήταν «Αντιστεκόμαστε στο “ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ”:  με σύνθημα:  Φεύγει το ΚΕΝ, Φεύγει η Εφορία, Φεύγει το Ξενία. Μένει ο Άραχθος; Μένουν τα Πορτοκάλια;»,  και ακολουθούσαν και πολλά άλλα θέματα:
Την καρναβαλική παρέλαση παρουσίασαν πολύ επιτυχημένα για δεύτερη χρονιά ο Γιώργος Παπαβασιλείου και η Φωτεινή Πανούλα, οι καρναβαλιστές χόρεψαν στις μουσικές επιλογές του  Αλέξη Κατσαδωράκη και ο ART TV μετέδωσε απ’ ευθείας την παρέλαση.
Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού και Απασχόλησης Κώστας Χαρακλιάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Πολεοδομίας & Καθημερινότητας Γεώργιος Πανέτας και το προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου,  υποστήριξαν τη διοργάνωση, έτσι ώστε να γίνει και φέτος ένα πετυχημένο καρναβάλι.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ