Όλοι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για το νέο βιβλίο της Τατ. Αβέρωφ

on .

ABEROF TATIANA BIBLIO 2 8 2 18

• «Έγκλημα στον παράδεισο», είναι ο τίτλος του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος της Τατιάνας Αβέρωφ, κόρης του ευπατρίδη πολιτικού Ευάγγελου Αβέρωφ, που παρουσιάστηκε στα Γιάννενα το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα του Πολυχώρου «Δημ. Χατζής».
Στο νέο έργο της πολυγραφότατης συγγραφέως αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας και η φιλόλογος Ρένα Παπαδογεώργου, παρουσιάζοντας ο καθένας από την πλευρά του, αυτό που εισέπραξε διαβάζοντας το βιβλίο.
Η εκδήλωση έκλεισε με παρέμβαση της συγγραφέως, η οποία όπως είπε έγραψε το αστυνομικό αυτό μυθιστόρημα για να «ξεκουραστεί» μετά από μια περίοδο μακράς συναισθηματικής φόρτισης από το προηγούμενο πόνημά της «Δέκα ζωές σε μια», που ως γνωστόν αναφέρονταν στη ζωή του πατέρα της.
Στη συνέχεια η κ. Τατιάνα Αβέρωφ δέχθηκε ερωτήματα από το κοινό και ακολούθησε διάλογος, με πολλούς αναγνώστες να εκφράζουν την επιθυμία τους να δουν τον πρωταγωνιστή του βιβλίου, αστυνόμο Περικλή Γαλάνη, και σε νέες περιπέτειες, κάτι που η συγγραφέας δεν απέκλεισε.
Τον συντονισμό της επιτυχημένης εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Φιλήμων Καραμήτσος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ