Τρεις τιμητικές βραβεύσεις από την Ένωση Αποφοίτων Βελλάς

on .

GEITONAS ELEYTHERIOS

• Η Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Σάββατο, ώρα 18.00 στην αίθουσα τελετών της πρώην Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, θα βραβεύσει τρεις διακεκριμένους αποφοίτους της Βελλάς.
Πρόκειται για τους Ελευθέριο Γείτονα, Σχολάρχη, τον αείμνηστο Δημήτριο Γιωτίτσα, πρώην Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών και τον Στέφανο Φούσα, Καθηγητή Καρδιολογίας.
Παράλληλα θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον Βασίλειο Αναγνωστόπουλο, Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρώην Καθηγητή του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.
Τη ζωή και το έργο των τιμηθησομένων θα παρουσιάσουν αντίστοιχα οι Λαοκράτης Βάσσης, Δάσκαλος-Νεοελληνιστής Φιλόλογος, Γεώργιος Κάτσινος, οδοντίατρος, πρώην Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Στέφανος  Κωλέττας, Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας. Συντονιστής ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης Σωκράτης Μπαλάφας. Παράλληλα, το Κιθαριστικό Σύνολο «Πασσαρών» Ροδοτοπίου, υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Νάκη θα κοσμήσει με την εμφάνισή του την όλη εκδήλωση.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ