Εντυπωσίασαν οι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων

on .

LYKEIO ELLHNIDON
• Σε πρόσφατη εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών με θέμα «Η γυναικεία φωνή στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου» συμμετείχε το Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων εκπροσωπούμενο από μέλη του Δ.Σ. και χορευτές της ομάδας εμφανίσεων παραδοσιακών χορών.
Σε μια φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα, παρουσία εκπροσώπων όλων των παραρτημάτων και άλλων πολλών εκλεκτών καλεσμένων, παρουσιάστηκε το έργο των Λυκείων Ελληνίδων Βόλου, Ιωαννίνων και Πύργου καθώς και η προσφορά καθενός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου τους.
Η μεγάλη χορευτική ομάδα εντυπωσίασε ακόμη μια φορά χάρη στην άψογη εμφάνισή του, την αυθεντικότητα των χορών και των ενδυμασιών του. Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν αντιπροσωπευτικά εδέσματα και ποτά της περιοχής μας από χορηγούς που συνέβαλαν στην ολοκληρωμένη εκπροσώπηση του Λυκείου και στην εν γένει προβολή του τόπου μας. Το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους χορευτές του καθώς και το χοροδιδάσκαλό του, Δημήτριο Καμηνά, για την άρτια παρουσίασή τους.
Ιδιαίτερα εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Λύκειο Ελληνίδων Αθηνών για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, σημειώνοντας πως «η διοργάνωση τέτοιων συναντήσεων, με τη διατύπωση κοινών προβληματισμών και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών τους, βοηθούν στη σύσφιξη των σχέσεων όλων των Λυκείων, στη βελτίωση του έργου τους και στην ανανέωση των κοινών οραμάτων τους».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ