Οι νέοι Γιαννιώτες θα σχεδιάσουν το λογότυπο του Πνευματ. Κέντρου

on .

PNEYMATIKO KENTRO

• Tη διενέργεια διαγωνισμού μεταξύ των παιδιών και των νέων της πόλης μας για τη δημιουργία σήματος και λογοτύπου του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων αποφάσισε το Δ.Σ.  της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου.
«Η σύγχρονη επικοινωνία, που είναι κυρίως οπτική, επιβάλει την χρήση εύληπτων και χαρακτηριστικών σημάτων και συγκεκριμένης εικόνας. Ένα δυνατό σήμα, και τα χρώματα που το συνοδεύουν, ενισχύουν την επικοινωνιακή δυνατότητα και ταυτότητα, ειδικά στις επιμέρους εφαρμογές», τονίζεται σε χθεσινή σχετική ανακοίνωση.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά και νέους Γιαννιώτες (μαθητές  Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων  του Δήμου Ιωαννιτών, καθώς και φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου). Από τον διαγωνισμό θα προκύψουν τρεις νικητές, οι οποίοι ως έπαθλο θα λάβουν από μια πλήρη ετήσια υποτροφία σε μια από τις εκπαιδευτικές πολιτιστικές δομές του ΠΚΔΙ της επιλογής τους. (πχ Ωδείο, Εικαστικό, Σχολή χορού κλπ). Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου και οι συμμετέχοντες πρέπει να στέλνουν τις προτάσεις τους σε ηλεκτρονική μορφή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ψηφιακό αρχείο σε μορφές pdf, jpg διαστάσεων A4) ή με φυσική αποτύπωση στο Πνευματικό Κέντρο, Αγ, Μαρίνας 55, 45221 Ιωάννινα, σε χαρτί, καμβά, ή άλλο υλικό διαστάσεων Α4.

Ο Κώστας Γκόγκος
Αναφερόμενος στην απόφαση ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος επισήμανε τα εξής: «Επιλέξαμε την διαδικασία αυτή να την μοιραστούμε με τα παιδιά και τους νέους της πόλης μας, ώστε το σήμα που θα επιλεγεί να αντανακλά την δική τους φαντασία και δημιουργικότητα. Θέλουμε να κινητοποιήσουμε τα παιδιά και τους νέους της πόλης, να μας δώσουν τις ιδέες τους, αλλά και να νιώσουν την χαρά της συμμετοχής σε μια διαδικασία που αφορά την πόλη μας και τον πολιτισμό της».
• Περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις στο τηλ. 26510 83958 (κ. Δημήτρης Μπάτσος).

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ