Μίκη Θεοδωράκη παρουσίασε ο Στεφ. Κορκολής στα Γιάννενα

on .

KORKOLHS KOSMOS
• Μια εξαιρετική μουσική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας».
Η «Συνάντηση» του Στέφανου Κορκολή με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, με την υπέροχη ερμηνεία της Σοφίας Μανουσάκη και τη συνοδεία της Παιδικής και Νεανικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου ήταν πραγματικά ένα σπάνιο μουσικό γεγονός.
Ο διεθνούς φήμης συνθέτης Στέφανος Κορκολής, εμφανώς συγκινημένος από την θερμή ανταπόκριση του κοινού, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση, εξήρε την ποιότητα και την καλλιτεχνική αρτιότητα της χορωδίας της πόλης μας και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συνεργαστεί μαζί της σε επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.
Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντίνος Γκόγκος, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές, αλλά και το κοινό για την ανταπόκρισή τους, επισήμανε ότι: «Η εκδήλωση αυτή με ουσιαστικό τρόπο αποτυπώνει την θέλησή μας να παρουσιάζουμε υψηλής αξίας πολιτιστικά γεγονότα στην περιοχή μας, με πραγματική συμμετοχή του πλούσιου καλλιτεχνικού μας δυναμικού».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ