Το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων

on .

PARADOSIAKOI XOROI AFISA 20 3 17
• Με τη διοργάνωση της τρίτης παραγωγής για το 2017 συνεχίζει την παρουσία του στους δρόμους του Λαϊκού Πολιτισμού, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, μετά το Παιδικό Φεστιβάλ και το Σεμινάριο Χορού.
Πρόκειται για το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τίτλο «Στους ήρωες… στους μάρτυρες», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Μαρτίου, ημέρα της επετείου της Επανάστασης του 1821. Η ώρα έναρξης είναι 6 μ.μ., στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Συμμετέχουν τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών των συλλόγων: Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Νάουσας «Η Αράπιτσα», Πολιτιστικού-Λαογραφικού Συλλόγου Θεοδωριανιτών Άρτας «Κωστηλάτα», Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων, Πολιτιστικού Συλλόγου Μετσόβου, Συνδέσμου Συρρακιωτών Ιωαννίνων, Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου και Πολιτιστικού Συλλόγου «Λούτσας» Ιωαννίνων.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχουν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής, Ηλίας Γκαρτζονίκας, Νίκος Νούσιας και Βασίλης Ράπτης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ