Πρώτα τα Γιαννιωτόπουλα στην Ανταποδοτική Ανακύκλωση

on .

ANAKYKLOSH GIANNIOTOPOYLA

• Με δύο πρωτιές ολοκληρώθηκε η φθινοπωρινή «Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» για τα Γιαννιωτόπουλα. Ο Δήμος Ιωαννιτών είναι ο πρώτος σε πανελλαδικό επίπεδο Δήμος με τις περισσότερες συμμετοχές στο πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, ενώ το τμήμα Γ1 του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, είναι το πρώτο των πρώτων σε όλη την Ελλάδα!
Την ερχόμενη Τρίτη, 14 Μαρτίου, ώρα 1 μ.μ., στο Δημαρχείο Ιωαννίνων πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής επάθλων στο πλαίσιο της «Μεγάλης Γιορτής Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» για τους μαθητές του Δήμου μας.
Όλοι οι μαθητές του Γ1 του 10ου Γυμνασίου  που ανακύκλωσαν τις περισσότερες συσκευασίες Πανελλαδικά, θα κερδίσουν επιπλέον, ένα ταξίδι τεσσάρων ημερών στην Αράχωβα.
Παράλληλα, ως επιβράβευση για τη μεγάλη ανταπόκριση των μαθητών στο διαγωνισμό του Δήμου Ιωαννιτών, δε θα βραβευθούν μόνο τα τρία πρώτα σχολικά τμήματα, αλλά  θα βραβευτεί, επιπλέον και το τέταρτο σχολικό τμήμα που ανακύκλωσε τις περισσότερες συσκευασίες.

Νικητές - έπαθλα
Πιο αναλυτικά, τα σχολικά τμήματα του Δήμου Ιωαννιτών που κερδίζουν τα έπαθλα του μεγάλου διαγωνισμού, είναι τα εξής:
1ο: Το τμήμα Γ1 του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν 366.893. Έπαθλο: 1 Tablet και ταξίδι τεσσάρων ημερών στην Αράχωβα για όλους τους μαθητές του.
2ο: Tο τμήμα Α4 του 1ου Γυμνασίου Ανατολής  με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν 101.462. Έπαθλο 1 Action Camera για κάθε μαθητή του.
3o: Η τάξη Γ’ Γυμνασίου από τα «Δωδωναία Εκπαιδευτήρια» με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν 26.178. Έπαθλο: 1 MP3 για κάθε μαθητή.
4o: Το τμήμα Β1 του 9ου Γυμνασίου Ιωαννίνων με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν 10.495. Έπαθλο: 1 MP3 για κάθε μαθητή.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ