Ολοταχώς για play-offs η Φ.Ε.Ι.!

on .

FEI

• Συνεχίζοντας τις καλές και πειστικές εμφανίσεις η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΦΕΙ επικράτησε το Σάββατο με 3-1 σετ απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, εδραιώνοντας την θέση της στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Γυναικών  ΕΣΠΕΔΕ και κρατώντας το εντός έδρας αήττητό της!
Στο πρώτο σετ  η Φ.Ε.Ι. αιφνιδιάστηκε από την ομάδα της Πρέβεζας, η οποία προηγήθηκε 9-4, αλλά κατάφερε σιγά σιγά να ισορροπήσει το παιχνίδι και να τελειώσει νικηφόρα το σετ 25-19.
Παρόμοιο σκηνικό είχαμε και στην αρχή του δεύτερου σετ με την ομάδα της Πρέβεζας να προηγείται με 9-2, 17-12 και 22-20, αλλά οι παίκτριες της ΦΕΙ αντέδρασαν και τελείωσαν νικηφόρα το σετ με 25-23 βάζοντας γερές βάσεις για την τελική επικράτηση.
Στο τρίτο σετ η ομάδα της Πρέβεζας είχε την πρωτοπορία από την αρχή (8-4, 13-7, 21-16), έτσι έκλεισε εύκολα το σετ με 25-18 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.  Στο τέταρτο  σετ,  είχαμε αλλαγή σκηνικού, από την αρχή  προηγείτο με διαφορά η ΦΕΙ (6-1, 12-6, 19-15), η Πρέβεζα πλησίασε κάποιες φορές  αλλά η Φ.Ε.Ι. κρατούσε μια διαφορά ασφαλείας, παίρνοντας έτσι το σετ 25-17 και μαζί τούς τρεις πολύτιμους βαθμούς και μια σημαντική νίκη.
Φ.Ε. Ιωαννίνων (Δημήτρης Καλογήρου): Λαγού, Λατίφη, Αργυροπούλου,  Σεβαστιάδου, Τζαβάρα, Γκουντουβά,  Ζεγγίνη (λίμπερο),  Επεσλίδου(λ), Πατσουράκη, Χριστοδούλου, Μπάκα, Κολιού, Εξάρχου 
Φιλαθλητικός Πρέβεζας (Γιώργος Ναζόπουλος):  Άρμπυρου, Ντάκουλα, Πιέτα, Στεφνή, Ντούσκου, Σιούκα, Τόλιου (λίμπερο), Σακκά Κ.  (λίμπερο), Σακκά Σ., Κατσανάκη, Ρούσου, Τσάλα, Κοτσαμουράτογλου. 
 Επόμενος αγώνας της Φ.Ε.Ι. την μεθεπόμενη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στην Άρτα, με αντίπαλο την Φιλίας Άρτας.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ