Σαββατοκύριακο με έντονα καιρικά φαινόμενα

on .

• Σαββατοκύριακο με έντονα καιρικά φαινόμενα θα περάσει η Ήπειρος, σύμφωνα και με τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και στις χθεσινές προβλέψεις της έκανε λόγο για έντονα καιρικά φαινόμενα, που στα πεδινά θα εκδηλώνονται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στα ορεινά με χιονοπτώσεις.
Ανάλογη είναι και η πρόβλεψη του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο για σήμερα προβλέπει βροχές και καταιγίδες που κατά περιόδους θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικών διευθύνσεων ασθενείς έως μέτριοι, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 8 βαθμούς. Για την Κυριακή αναμένεται οι βροχοπτώσεις να εξασθενήσουν, τα χιόνια να μειωθούν στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία στα πεδινά να κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ κατά 3-4 βαθμούς θα είναι μικρότερη στα ορεινά.
Όσο για τους φίλους του ποδοσφαίρου, οι προβλέψεις των μετεωρόλογων διίστανται για την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού ΠΑΣ- Παναθηναϊκού: Το πιο πιθανό είναι να βρέχει, αλλά με μειωμένη ένταση σε σχέση με το απόγευμα…

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ