Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων τίμησε Αρχές της πόλης και αθλητές

on .

 SYLLOGOS DROMEON 1

• Εκδήλωση απονομής τιμής στις Αρχές της πόλης των Ιωαννίνων, στους αθλητές και στα μέλη του που διακρίθηκαν κατά το περασμένο έτος πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων. Η εκδήλωση έγινε στη «Στοά Λούλη», σε μια εορταστική ατμόσφαιρα παρουσία των μελών του Συλλόγου, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.
Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι: Μπέγκας Θωμάς για την προσφορά του στο δρομικό κίνημα της πόλης των Ιωαννίνων, Κολόκας Παντελής και Καραμπίνας Ιωάννης για την προσφορά τους στο δρομικό κίνημα της πόλης αναγορευόμενοι και επίτιμα μέλη του Συλλόγου.
Παράλληλα απονεμήθηκαν Τιμητικές Διακρίσεις σε αθλητές, μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων και Πολιτιστικούς Συλλόγους, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, πρόσφεραν σημαντικό εθελοντικό έργο και επέδειξαν πνεύμα αλληλεγγύης. Πιο αναλυτικά, τιμήθηκαν οι Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Δημήτριος Καννής, Δημήτριος Χρόνης, Δημήτριος Τσουμάνης, οι αθλητές και μέλη του ΣΔΙ: Θεόδωρος Παπασταύρου, Γεώργιος Γκογιάννος και Ηλίας Νάτσιας, οι αθλήτριες και μέλη του ΣΔΙ: Νικολέτα Τζαβάρα, Νικολέτα Χήτα, Λαμπρινή Ντούτση και Χρύσα Τζήμα και ο Νταγκοβάνος Χαράλαμπος.
Επίσης, βραβεύθηκαν οι: Aνθή Λιάγκου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ, Χρήστος Τσιούρης για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ, ο αθλητικός όμιλος Ιωαννίνων Πύρρος ΑΜΕΑ για την συνεισφορά του στον αθλητισμό, οι αθλητές και μέλη του ΣΔΙ Νικόλαος Δαρμής για την συνολική προσφορά του στο Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων, Κίμωνας Σιάκαρης για τη συμμετοχή του σε πλήθος Μαραθωνίων, Βασίλειος Μυλωνάς για το ήθος και την προσφορά του στο Σύλλογο, οι Εθνοφύλακες Ιωαννίνων, για την βοήθειά τους στη διεξαγωγή του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Ιωαννίνων και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Καλλιθέας, Κατσικάς και Ανατολής για την βοήθειά τους στη διεξαγωγή του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Ιωαννίνων.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ