Το 1ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου» στα Γιάννενα το Σαββατοκύριακο

on .

MPASKET TOYRNOYA FILIPPOY 5 12 17

• Σε μια ξεχωριστή και ουσιαστική πρωτοβουλία, προχωρά το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ νομού Ιωαννίνων, καθώς το Σαββατοκύριακο, 9 - 10 Δεκεμβρίου, διοργανώνεται, το 1ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου», προς τιμή του μεγαλύτερου και σημαντικότερου Γιαννιώτη καλαθοσφαιριστή. Παρών σ’ αυτό θα είναι και ο ίδιος ο Ν. Φιλίππου, ο οποίος θα τιμηθεί για την προσφορά του στο μπάσκετ, για την προσφορά του στον αθλητισμό και για τη σπουδαία καριέρα του.
Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιωαννίνων, στο Πανηπειρωτικό, και το «παρών» αναμένεται να δώσουν εκπρόσωποι των Αρχών της πόλης, όλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ της περιοχής και εκπρόσωποι όλων των ομάδων (31) που συμμετέχουν στο 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει.
Το πρόγραμμα του Τουρνουά περιλαμβάνει δυο πολύ ξεχωριστά ματς. Το Σάββατο, ώρα 6 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ιωαννίνων και της Μικτής ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης» και την Κυριακή, ώρα 12 μ. θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στη Μικτή Ομάδα του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων και της Μικτής ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».
Στο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής ο Ν. Φιλίππου, θα τιμηθεί για την προσφορά του στον αθλητισμό.
Οι παίκτες
Ήδη οι παίκτες ομάδων του Εργασιακού Πρωταθλήματος, που συμμετέχουν στη Μικτή Ομάδα ετοιμάζονται για το τουρνουά. Οι παίκτες (ηλικιών 35-45), είναι οι εξής: Ιωάννου (Νιτσιάκος), Τασιούλας (Αστυνομία), Ρώϊμπας (Εγνατία), Βλαχόπουλος (Οικονομολόγοι), Φυραρίδης (Συνεταιριστική Τράπεζα), Σωτηρίου (Πυροσβεστική), Νάστος (Πίνδος), Γιώτης (Αστυνομία), Καρβούνης (ΤΕΙ – Πανεπιστήμιο), Παπαγγέλης (ΙΕΚ Δέλτα), Λάνταβος (Μηχανικοί), Ευσταθίου (Army BC). Προπονητές θα είναι οι: Φόρης Χαραλάμπης και Νίκος Παπαδόπουλος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ