Ανεβάζει ρυθμούς ο ΠΑΣ!

on .

PAS PROPONHSH 11 10 17

• Ανεβάζει ρυθμούς ο ΠΑΣ ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πλατανιά.
Από χθες μάλιστα ενσωματώθηκε στην αποστολή και ο Άντι Λίλα, ο οποίος πήρε μερικά λεπτά συμμετοχής στο προχθεσινό ματς της Εθνικής Αλβανίας με την αντίστοιχη της Ιταλίας. Οι Μαυροπάνος-Μανθάτης αναμένονται σήμερα αν και υπάρχει για αυτούς ένα μικρό ερωτηματικό για το αν θα προλάβουν να προπονηθούν.
Αγωνιστικά, ο Γ. Πετράκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, εκτός από την γνωστή απουσία του Ροντρίγκεζ ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ έχει μείνει και αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Διαιτητής ο Ζαχαριάδης
O Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την σαββατιάτικη αναμέτρηση του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά, ανοίγοντας την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super Lea­gue.
Βοηθοί του θα είναι ο Κυριάκος Μερκενίδης και ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, αμφότεροι του συνδέσμου Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς) και παρατηρητής ο Ανδρέας Γιακουμής (Αθηνών).

GIAKOS

Επίσκεψη Γιάκου στο ΚΔΑΠ
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ιερώνυμος Β» επισκέφθηκε χθες μετά από πρόσκληση της διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ο ποδοσφαιριστής Ευριπίδης Γιάκος ο οποίος συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο
Τύπου της ΠΑΕ Κώστα Πεδιαδιτάκη.
Η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Νεκταρία Ευαγγελή υποδέχθηκε τον Γιάκο και μαζί κατευθύνθηκαν προς τα παιδιά που φιλοξενεί το κέντρο τα οποία μόλις είδαν τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ τον υποδέχθηκαν θερμά με χειροκροτήματα.
Στη συνέχεια ο Γιάκος απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν τα παιδιά, ενώ έπαιξε μαζί τους μπάλα και μοίρασε πολλά αυτόγραφα.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ