Διακρίσεις των αθλητών του Α.Ο. Μπούντο στο Πανελλήνιο Αγώνα πιστολίου IPSC

on .

BUDO 10 10 17

• Πολλές ήταν οι διακρίσεις που πέτυχαν οι σκοπευτές και οι σκοπεύτριες του Α.Ο. Μπούντο Ιωαννίνων που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Αγώνα πιστολίου IPSC, που έγιναν στο στρατιωτικό πεδίο βολής που χρησιμοποιεί σαν σκοπευτήριό του ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας. Ο αγώνας που ήταν διήμερος, συγκέντρωσε τους καλύτερους Έλληνες σκοπευτές, αλλά και από χώρες του εξωτερικού, όπως Σερβία, Ρωσία, Αυστρία, Φινλανδία, Βουλγαρία. 
Από τον ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ σχεδόν όλοι οι έφηβοι και νεάνιδες που συμμετείχαν κατέκτησαν μετάλλια. Συγκεκριμένα: Ασημένια κατέκτησαν οι Μιχάλης Βέργος στην κατηγορία  CLASSIC JUNIOR, Χαράλαμπος Γεωργίου στην κατηγορία OPEN JUNIOR, Νίκος Ράμμος στην κατηγορία STANDARD JUNIOR. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Νίκος Σταύρου, στην κατηγορία OPEN JUNIOR και Βασιλική Δημουλά στην κατηγορία CLASSIC LADIES
Διακρίσεις είχαν επίσης και οι άνδρες σκοπευτές του Γιαννιώτικου σωματείου, με τους Μιχάλη Ζαφειρίδη, Γιώργο Τσιάβο και Μιχάλη Βέργο να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία  CLASSIC. Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία PRODUCTION LADIES κατέκτησε η σκοπεύτρια Ελένη Τσοπουροπούλου.
Ο αγώνας αυτός αποτέλεσε την αρχή μιας τετράδας  πανελληνίων αγώνων   σε όλα τα αγωνίσματα της σκοποβολής IPSC, στους οποίους ο Α.Ο. Μπούντο, θα συμμετάσχει με τους σκοπευτές του και φιλοδοξεί να επαναλάβει τις επιτυχίες του.  Ο δυσκολότερος από αυτούς θα διεξαχθεί στις 28 και 29/10 στο σκοπευτήριο του  Περάματος  το οποίο είναι το μόνο στην Ελλάδα που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλου  επιπέδου δυσκολίας αγώνα, όπως είναι αυτός των τριών όπλων.
Επίσης το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου ο Α.Ο. Μπούντο θα διοργανώσει επίσης στο Πέραμα τον  Πανελλήνιο Αγώνα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας  στο αγώνισμα της σκοποβολής IPSC (πρακτικής) πιστολίου. 

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ