Ένας αγώνας στην Κύπρο για έναν Γιαννιώτη Πρωταθλητή…

on .

SKLIBANITHS EYRIPIDHS NOI

• Αφιερωμένοι στη μνήμη ενός παιδιού που έφυγε νωρίς, του Γιαννιώτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Κωπηλασίας Ευριπίδη Σκλιβανίτη είναι οι φετινοί διεθνείς αγώνες «6th Limassol Indoor Rowing Challenge» που διεξάγονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό της Κύπρου.
Με χθεσινή του ανακοίνωση ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πρωτοβουλία του Διεθνούς Αγώνα «Limassol Indoor Rowing Challenge» και του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού της Κύπρου να αφιερώσουν τη φετινή διοργάνωση στον αδικοχαμένο Πρωταθλητή του.
Ο συγκεκριμένος αγώνας κλειστής Κωπηλασίας, θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή γνωστών αθλητών και από την Ελλάδα. Εντάσσεται δε, στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Λεμεσού, τα «Λεμέσια 2017» και περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κωπηλασίας (FISA). Σ’ αυτόν θα παραβρεθεί και η οικογένεια του Ευριπίδη.
O Ν.Ο.Ι. στην ανακοίνωσή του σημειώνει πως από την πλευρά του έχει τιμήσει ήδη τον αδικοχαμένο Πρωταθλητή του, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος τον Μάρτιο του 2015 στη Μύκονο και θεωρεί ότι θα πρέπει και οι τοπικές Αρχές των Ιωαννίνων να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ