Φιλική ήττα η Κρανούλα, 1-3 από τον Νέο Αμφίλοχο

on .

KRANOYLA AMFILOXOS 6 9 17

• Την ήττα 1-3 γνώρισε η ομάδα της Κρανούλας από το Νέο Αμφίλοχο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες στο γήπεδό της.
Η ομάδα του Αμφίλοχου ήταν καλύτερη για 70’ και έφτασε δίκαια στη νίκη, ενώ από την άλλη πλευρά η Κρανούλα προβλημάτισε με την απόδοση της αν και ακόμη είναι σε στάδιο προετοιμασίας με τον προπονητή Βασίλη Σιαφάκα ακόμη να μην έχει καταλήξει στην βασική ενδεκάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αμφίλοχος ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο πίεσε ψηλά την Κρανούλα και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Στο 29’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάκου ο Πέτρου αν και έπεσε στην πορεία της μπάλας δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 0-1. Το 0-2 έγινε στο 33’ μετά από φάουλ του Νάκου ο Τσούνης Α. με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέτρου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κρανούλα για ένα εικοσάλεπτο πίεσε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 55’ με τον Παρχαρίδη, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Μανιάτη για το 1-2. Στο 68’ ο Νάκος διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 1-3, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Δόξα Κρανούλας: Πέτρου, Ηλίας, Βαλμάς, Γκόλιας, Νάσιος, Τσιέπας, Πασχάλης, Νιτσιάκος, Χριστακόπουλος, Παραχαρίδης, Τσουμάνης. Αγωνίστηκαν και οι Τσουλιάης, Αρχοντάκης, Παράσχης, Μιχάλης, Μπούτζας, Κονδύλης, Νούγιας, Καραφλιάς, Πάσχος, Μουζακίτης.
Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Μπεκατώρος, Κορομηλάς, Κοκόνης Ε., Μάλης, Καλοκαίρης, Τσούνης Α., Κοντογιάννης, Τόσκα, Νάκος, Παγώνης. Αγωνίστηκαν και οι Τσούνης Π., Δράκος, Κοκόνης Σ., Ρόκος, Κωστακιώτης, Μακρής, Ζοτάι, Κούσης, Λίλα, Νικολογιάννης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ