Τον γκολκίπερ Σ. Γιαννίκογλου απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

GIANNIKOGLOY

 • Την απόκτηση του τερματοφύλακα Σεραφείμ Γιαννίκογλου με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους  ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Γιαννίκογλου αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή και έρχεται για να καλύψει το κενό που άφησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με την αποχώρησή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον τερματοφύλακα Σεραφείμ Γιαννίκογλου.
 Στην πρώτη του δήλωση μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Γιαννίκογλου ανέφερε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΣ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τη Διοίκηση, τον Δ/ντη του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τον προπονητή κ. Πετράκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Τσελιόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Εκτός πινάκων ο Χρ. Μήτσιος
Εκτός των πινάκων των διαιτητών που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της Super League τέθηκε ο Χρήστος Μήτσιος. Σε αυτούς περιλαμβάνεται από τον Σύνδεσμο Ηπείρου ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, ενώ παραμένουν στους πίνακες οι Κουτσιάφτης από το Σύνδεσμο Άρτας και ο Καμίνης από τη Θεσπρωτία. Επίσης θα συνεχίσει να «σφυρίζει» στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου και ο Γιαννιώτης στην καταγωγή διαιτητής Δημήτρης Θάνος που ανήκει στο Σύνδεσμο Γρεβενών, με την προϋπόθεση όμως να περάσει τα αγωνιστικά τεστ.
Εκτός πινάκων βρίσκονται αρκετοί διαιτητές που είχαν απασχολήσει αρκετές φορές με τα «σφυρίγματά» τους ή και δεν έπεισαν με τις ικανότητές τους. Πρόκειται για τους: Παππά, Δελφάκη, Λαμπρόπουλο, Βοσκάκη, Δημητρόπουλο, Σπάθα, Γιάχο  Σελίμο, Κιοτζένη, Φωτιάδη, Φουκάκη, Τίκα, Πουλιμά και Γιαννουλάκη.

Τοποθετήθηκε ο χλοοτάπητας
Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, καθώς μέχρι και χθες το απόγευμα είχε «πρασινίσει» το μεγαλύτερο τμήμα του.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ