Πολλά νέα πρόσωπα δοκίμασε ο Ι. Πετράκης

on .

pas leykada

• Με νωπές ακόμη τις «δάφνες» από την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο ΠΑΣ την Τρίτη στην Τούμπα, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΟΚ, χθες η Γιαννιώτικη ομάδα με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της αντιμετώπισε στο ΠΕΑΚΙ τον Τηλυκράτη Λευκάδας, προς τον οποίο παραχώρησε ισοπαλία, επίσης 1-1.
Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιήθηκαν με τον ΠΑΟΚ και μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος από τη γενική εικόνα της ομάδας, ωστόσο έβγαλε πολύ θετικά συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ορισμένοι από όσους έπαιξαν. Βιδάλ, Λίλα και Αποστολόπουλος έδειξαν ιδιαίτερα κεφάτοι, με τον Αλβανό διεθνή μέσο μάλιστα να έχει και δύο δοκάρια (ανά ένα σε κάθε ημίχρονο που διήρκεσε 40 λεπτά). Ιδιαίτερα δραστήριος ήταν και ο Ντόλαβατς που άνοιξε το σκορ στο 48’ με κοντινό πλασέ. Μπετρά και Ροντρίγκεζ έδειξαν λίγα πράγματα, είναι όμως πολύ νωρίς να κριθούν καθώς χρειάζονται ακόμη χρόνο προσαρμογής.
Κατά τα άλλα ο ΠΑΣ ήλεγχε το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο που γενικά ήταν μέτριο ποιοτικά λόγω της αφόρητης ζέστης και είχε ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ, με την πλέον επικίνδυνη αυτή του 2’ όταν σουτ του Λίλα προσέκρουσε στο Γ’ της εστίας του Τηλυκράτη.
Στο β’ ημίχρονο, μετά και τις αλλαγές που έγιναν, ο ρυθμός του ΠΑΣ έπεσε και ο Τηλυκράτης κατάφερε να πάρει «μέτρα» στον αγωνιστικό χώρο. Παρά ταύτα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 48, όπως προαναφέραμε, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 74’ με τον Γραμματικόπουλο, μετά από απόκρουση του Βενετικίδη. Στο επόμενο λεπτό ο Λίλα έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στο δοκάρι του Τηλυκράτη, για να παραμείνει ως τελικό σκορ το 1-1.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Παπαιωάννου, Αποστολόπουλος, Ζόγκος, Μαυροπάνος, Ζαχαρός, Βιδάλ, Λίλα, Παπαδόπουλος, Ντόλοβατς, Ροντρίγκεζ, Μπετρά.
Αγωνίστηκαν και οι Βενετικίδης, Λιάππης, Χαλκιαδάκης, Γιάκος, Σκόνδρας.
Τηλυκράτης (Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Βασίλας, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Μπαλογιάννης, Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Γκίκα, Καλογέρης.
Αγωνίστηκαν και οι Βασιλείου, Σιδέρης, Γεωργάκης, Παπακωνσταντής, Φέτσης, Βλάχος Σ., Τζελάι, Μπαλί, Καταγής Σ., Καταγής Λ., Ρεκατσίνας, Περιστέρης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ