Επιτυχημένο το 1ο καμπ Μπάσκετ του IBC

on .

IBC CAMP 11 7 17

• Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο καμπ που διοργάνωσε το Ioannina Basketball Club στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ, στη Λιμνοπούλα. Οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν σ’ αυτό διδάχτηκαν τα μυστικά του αθλήματος από τους εξειδικευμένους προπονητές του σωματείου, ενώ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολύτιμες συμβουλές από αναγνωρισμένους επιστήμονες όπως η κ. Λορέτα Καλαντζή (καρδιολόγος), ο κ. Βασίλειος Τζίμας (ορθοπεδικός) και ο κ. Αποστόλης Θεοχάρους (διατροφολόγος).
Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο γνωστός αθλητικογράφος κ. Βασίλης Σκουντής, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του μπάσκετ συνεισφέροντας τα μέγιστα στη διάδοση του αθλήματος στη χώρα μας. Ο κ. Σκουντής παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες του καμπ επί ένα διήμερο, βραβεύτηκε για την προσφορά του στο άθλημα, ενώ ο ίδιος βράβευσε τους νικητές των διαγωνισμών.

Έρχεται ο Σ. Πρέντζας
Στο IBC θα συνεχίσει τη διαδρομή του στο χώρο του μπάσκετ ο καλαθοσφαιριστής Σάκης Πρέντζας. Ο 32χρονος combo guard συμφώνησε με τη γιαννιώτικη ομάδα και αναμένεται με την ποιότητα αλλά και την εμπειρία του να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του IBC την ερχόμενη χρονιά. Ο Σάκης Πρέντζας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κρόνο, Δόξα Λευκάδας, Ηρακλή Κοζάνης, Καστοριά και ΑΓΣΙ.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ