Όλοι ευχαριστημένοι από το 2ο ITF CUP

on .

PINGK PONGK SYNENTEYKSH 10 7 17

• Την ικανοποίησή τους για την μεγάλη συμμετοχή στο 2ο ITF CUP που διεξάγεται στα Γιάννενα από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, εξέφρασαν χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης κ. Κώστας Ευθυμίου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Παπαχρήστος, ο δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκόλας.  
Ο κ. Ευθυμίου δεν έκρυψε την χαρά και την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των αθλητών από όλο τον κόσμο, ενώ ευχαρίστησε την Περιφέρεια και το Δήμο που  συνέβαλαν καθοριστικά στην δημιουργία των νέων γηπέδων του Ομίλου Αντισφαίρισης.  Τέλος, ευχαρίστησε τους πολλούς χορηγούς που συμβάλουν για την διεξαγωγή των αγώνων. Ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Παπαχρήστου, αρμόδιος Αθλητικών Θεμάτων,  αναφέρθηκε στη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου στις μεγάλες διοργανώσεις, όπως αυτή του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων. Ο δήμαρχος Ιωαννιτών υπογράμμισε τη διάθεση του Δήμου να στηρίζει τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, σημειώνοντας παράλληλα ότι «η ύπαρξη του Ομίλου, στο Πάρκο Πυρσινέλλα ήταν «ανάσα» για να διατηρείται ο χώρος σε μια αξιοπρεπή κατάσταση πριν περιέλθει και πάλι το Πάρκο στην κυριότητα του Δήμου.
Τέλος, ευχαρίστησε τους διοργανωτές του Φεστιβάλ της ΚΝΕ- που γινόταν παράλληλα με την έναρξη των αγώνων του 2ου ITF CUP, λέγοντας ότι με την εθελοντική τους δουλειά  βοήθησαν σημαντικά στον ευπρεπισμό του χώρου.  Στους αγώνες παίρνουν μέρος οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Βασίλης Βαρδάκης, Νίκος Ρόζος και Αντρέας Τζέλης καθώς και ο αθλητής της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Αλέξανδρος Σκορίλας (φωτό).

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ