Συνεχίζονται οι εργασίες στο «Ζωσιμάδες»

on .

ZOSIMADES

• Παρά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, οι εργασίες στο «Ζωσιμάδες» για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου συνεχίζονται κανονικά  και πλέον και έχει ξηλωθεί όλο το χορτάρι στο γήπεδο.
Ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο τα συνεργεία δούλευαν με εντατικούς ρυθμούς, έτσι ώστε να καλυφθεί κάπως το χαμένο έδαφος από την καθυστέρηση του 1,5 μηνός που υπήρξε μέχρι να αρχίσουν οι εργασίες.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μετά το σκάψιμο που θα γίνει θα τοποθετηθούν νέα αποστραγγιστικά φρεάτια και σωλήνες ποτίσματος, ενώ το νέο χώμα που θα τοποθετηθεί θα είναι ειδικά επεξεργασμένο, ώστε να μην συγκρατεί το νερό, κυρίως τα όμβρια ύδατα που δέχεται το γήπεδο σε μεγάλες ποσότητες αρκετούς από τους μήνες του χρόνου.

Ψάχνει μεταγραφικές κινήσεις
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος  στον ΠΑΣ Γιάννινα για το ξεκίνημα της  νέας  σεζόν και την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου.
Στο μεταγραφικό κομμάτι, η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, δια στόματος του Γιώργου Χριστοβασίλη στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, ενημέρωσε ότι θα γίνουν 5-6 προσθήκες στο ρόστερ με μεταγραφές ποδοσφαιριστών.
Ο πρώτος παίκτης με τον οποίο κατέληξε ο ΠΑΣ σε συμφωνία είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Ο 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ που ανήκει στον Ολυμπιακό, θα μείνει ελεύθερος και θα έρθει στα Γιάννινα χωρίς τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».
Πέραν του Τσιμίκα ο ΠΑΣ εξετάζει και τις περιπτώσεις και άλλων νεαρών ποδοσφαιριστών, όμως όπως αποκάλυψε την περασμένη Τρίτη ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν περίπου στις 20 Ιουνίου, δηλαδή μια εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν.

Φιλικά με Λάρισα και Παναιτωλικό
Πέραν του ΠΑΣ Γιάννινα αρκετές είναι και φέτος οι ομάδες της Super League που θα πραγματοποήσουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.
Ανάμεσα τους είναι η Λάρισα και ο Παναιτωλικός που βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το ίδιο χρονικό διάστημα με τους Ηπειρώτες. Ο ΠΑΣ συμφώνησε να κάνει φιλικά και με τις δύο αυτές ομάδες. Αρχικά με την ΑΕΛ, πιθανότατα το Σάββατο 15 Ιουλίου, ενώ με τους Αγρινιώτες είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 20 Ιουλίου, μία μέρα πριν την αναχώρηση του ΠΑΣ από το Καρπενήσι.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ