Δίνει απαντήσεις ο Γ. Χριστοβασίλης

on .

XRHSTOBASILHS GIORGOS

• Στα Γιάννινα βρίσκεται από χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης και σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για σημαντικά ζητήματα της ομάδας της Ηπείρου σε συνέντευξη Τύπου.
Οι άξονες που θα κινηθεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες,  θα είναι τρεις.  Αρχικά θα αναφερθεί στα πεπραγμένα της περσινής χρονιάς και τη συμμετοχή στους ευρωπαϊκούς αγώνες στα προκριματικά του Europa League. Στη συνέχεια στις εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και την προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΓΓΑ και Super League, ενώ θα κάνει αναφορά και στην επόμενη χρονιά και στον τρόπο που θα κινηθεί μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του ΠΑΣ να τοποθετηθεί και στον μεταγραφικό σχεδιασμό για την επερχόμενη σεζόν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη συμφωνήσει και θα ανακοινωθεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της καλοκαιρινής περιόδου.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει: «Αύριο Τρίτη (13.06) και ώρα 13:00 στην αίθουσα τύπου του Ε.Σ.Ι. "Οι Ζωσιμάδες" θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Γεώργιο Χριστοβασίλη με θέματα την περσινή ευρωπαϊκή χρονιά, τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του Ε.Σ.Ι. αλλά και την επερχόμενη καθοριστική ποδοσφαιρική περίοδο».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ