Όλα έτοιμα για το Run Greece στα Γιάννενα

on .

RUNGREECE

• Έκλεισαν οι εγγραφές για τον παιδικό αγώνα του RunGreece Ioannina 2017, δεδομένου ότι ξεπέρασαν τις 800 συμμετοχές όπως ανακοίνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου. Οι εγγραφές για τους αγώνες 5 και 10 χιλ. συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη και στα δυο κέντρα, στο Κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου (ισόγειο), ώρες 10:00 – 14:00 και 18:00 – 20:30 και στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα με το ίδιο ωράριο.
Η εταιρία WIND βρίσκεται από την αρχή και για 5η συνεχή χρονιά στο πλευρό της διοργάνωσης συνδέοντας τις αξίες της προσπάθειας και της συμμετοχής με την Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Προσφορά σε παιδιά και συνανθρώπους που χρειάζονται τη στήριξη όλων. Φέτος, στο πλαίσιο του Run Greece, η εταιρία στηρίζει το σημαντικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.).

Η ERGO Team
Δυναμική αγωνιστική στο Run Greece Ioannina θα έχει και η ERGO Ασφαλιστική με την ομάδα που έχει συγκροτήσει αλλά και με την ομάδα των επίσημων εμψυχωτών της που θα βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής για να ενθαρρύνει τους δρομείς.

Το WIND Running Pack
Το μοναδικό WIND Running Pack και πολλές ακόμα προσφορές θα βρουν οι λάτρεις της τεχνολογίας στα καταστήματα WIND στα Γιάννενα, στο πλαίσιο των αγώνων Run Greece.
Το WIND Running Pack περιλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας Smartwatch με οθόνη αφής που λειτουργεί αυτόνομα ή συνδέεται με smartphone συσκευή για να έχουν οι δρομείς όλη την επικοινωνία στο χέρι τους, ενώ με το Power Bank (φορητός φορτιστής) εξασφαλίζουν ενέργεια και μπαταρία σε όλη τη διαδρομή.
Οι δρομείς θα έχουν ακόμα τη δυνατότητα να τερματίσουν το τρεις φορές μεγαλύτερο 4G Δίκτυο της WIND με τη SΙΜ Card που θα βρουν στο WIND Running Pack και προσφέρει 1GB χωρίς καμία δέσμευση. Και όλα αυτά, μέσα στην απίθανη τσάντα πλάτης WIND.
• Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND Ιωαννίνων (Δωδώνης 29 και Μιχ. Αγγέλου 6).

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ