ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκινάει σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε πολλά και σημαντικά μέτωπα της ομάδας της Ηπείρου, όπως αυτό της τεχνικής ηγεσίας αλλά και της αδειοδότησης.
Στο πρώτο και σημαντικότερο θέμα, αυτό δηλαδή του προπονητή, ούτε μέσα στο Σαββαοτοκύριακο υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα του Γιάννη Πετράκη. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα την απόφασή του για το αν θα παραμείνει ή αν θα αποχωρήσει από τον πάγκο του ΠΑΣ και τα Γιάννενα μετά από 3,5 χρόνια.
Η επιθυμία του Γιώργου Χριστοβασίλη είναι να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που έχει καταστήσει σαφές και επίσημα με δηλώσεις του, αλλά και στις συζητήσεις που έκανε με τον προπονητή του ΠΑΣ.

Σε ημερίδα στην Κοζάνη ο Πετράκης
Ο Πετράκης βρέθηκε χτες στην Κοζάνη, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής σε επιμορφωτική ημερίδα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΕΠΣ Κοζάνης σε συνεργασία με το  Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου  Ν. Κοζάνης.
Ο προπονητής του ΠΑΣ ανέλυσε το θέμα «Οργάνωση της δουλειάς του προπονητή με στόχο την επιτυχία» και είχε συνομιλία με αρκετούς παρευρισκόμενους για θέματα ποδοσφαίρου, ωστόσο απέφυγε ακόμα μια φορά να αποκαλύψει αν θα συνεχίσει ή όχι στον ΠΑΣ.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός  δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του και παρά τα αντικρουόμενες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο ίδιος επιθυμεί πρώτα να ανακοινώσει στον Χριστοβασίλη την  απόφαση του και μετά να δημοσιοποιηθεί η είδηση.
Το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ θα λάβει τέλος το αργότερο στα μέσα της εβδομάδος, καθώς την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ και οι παίκτες θα φύγουν σε διακοπές.

Αλλάζει τα δεδομένα η αποχώρηση Νιαρχάκου
Σίγουρα πάντως η διαφαινόμενη αποχώρηση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκου, θα αλλάξει πολλά πράγματα στο εσωτερικό και τη δομή της ομάδας. Ο Νιαρχάκος ήταν για πολλά χρόνια ο συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και παικτών και γνώριζε ότι συνέβαινε στα αποδυτήρια των Ηπειρωτών.

Εβδομάδα αδειοδότησεων
Από σήμερα ξεκινάει και η διαδικασία των αδειοδοτήσεων καθώς το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ θα ξεκινήσει τους ελέγχους στους φακέλους των ομάδων μέσω της διαδικασίας των ακροάσεων.
Αναφορικά με τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα, έστω και την ύστατη ώρα δόθηκε λύση στο θέμα της έδρας που δήλωσε η γιαννιώτικη ΠΑΕ. Η χρηματοδότηση των έργων και των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» δεν έβρισκε σύμφωνη την Επιτροπή Διοίκησης Σταδίων, όμως τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» και έτσι ο ΠΑΣ δήλωσε και πάλι τη φυσική του έδρα.

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία
Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει για τον ΠΑΣ τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και κατά πάσα πιθανότητα το Σαββατοκύριακο 27-28 του μηνός, με τις εργομετρικές εξετάσεις, ως ειθισται σε κάθε ξεκίνημα καλοκαιρινής προετοιμασίας. Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί και αυτή τη σεζόν στο Καρπενήσι καθώς οι διοικούντες  του ΠΑΣ συμφώνησαν και φέτος με το ξενοδοχείο Avaris, το οποίο φιλοξένησε και τις προηγούμενες χρονιές την αποστολή των Ηπειρωτών.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ