Παρελθόν(;) από τον ΠΑΣ ο Δημήτρης Νιαρχάκος

on .

NIARXAKOS PAS

• Τίτλοι τέλους θα μπουν, όπως όλα δείχνουν, στη συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο, ο οποίος θα αποχωρήσει μετά από 7 χρόνια από τους Ηπειρώτες.
Το θέμα δημοσίευσε η ιστοσελίδα gazzetta.gr και στο άρθρο γίνεται λόγος για διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ Χριστοβασίλη και Νιαρχάκου, κάτι που οδήγησε τον δεύτερο στην πόρτα της εξόδου.
Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τηρείται σιγήν ιχθύος για το συγκεκριμένο ζήτημα. Σε επικοινωνία του «ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ» με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο κ. Χριστοβασίλης αρκέστηκε να πει ότι στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει καμία επιστολή παραίτησης, οπότε δεν μπορεί να σχολιάσει περαιτέρω.
Η εξέλιξη αυτή σίγουρα αναμένεται να αλλάξει πολλές ισορροπίες στο εσωτερικό του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Νιαρχάκος ήταν ο πιο στενός συνεργάτης και το δεξί χέρι του Χριστοβασίλη  στα Γιάννενα.
Ο Νιαρχάκος ήρθε στον ΠΑΣ ως γυμναστής τερματοφυλάκων τον Ιούλιο του 2010, την εποχή που ισχυρό ρόλο εντός της ομάδας είχε ο μάνατζερ Βαγγέλης Αγγελής και προπονητής ήταν ο Στεφάν Ντεμόλ. Με το πέρασμα του χρόνου αναβαθμίστηκε σε γενικό αρχηγό και στη συνέχεια σε διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Χειρουργήθηκε ο Περιστερίδης
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χειρουργική επέμβαση στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Κώστα Περιστερίδη, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, από τον γιατρό της ομάδας, Σταύρο Ριστάνη.
Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο Metropolitan στην Αθήνα και  εκτός από τον τραυματισμένο χιαστό σύνδεσμο, έγινε αποκατάσταση και στον μηνίσκο καθώς εντοπίστηκε και εκεί πρόβλημα. Το χειρουργείο ήταν πετυχημένο, ωστόσο η ρήξη χιαστού είναι από τους βαρύτερους τραυματισμούς που μπορεί να υποστεί ποδοσφαιριστής. Η επιστροφή του Περιστερίδη στην αγωνιστική δράση αναμένεται σε περίπου 6 μήνες, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι χάνει ολόκληρη την καλοκαιρινή προετοιμασία και το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος, σχεδόν μέχρι τον Νοέμβριο.

Έφυγαν οι υπό δοκιμή
Οι τρεις παίκτες που δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις του ΠΑΣ, δεν ικανοποίησαν και δεν θα συνεχίσουν.
Πρόκειται για τους Αλβανούς Ράμι και Σέου, αλλά και τον ομογενή Ελληνοολλανδό Σιφναίο, οι οποίοι πήραν και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ