Χωρίς Τζημόπουλο-Σκόνδρα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 3 4 17

• Μετά το 1-1 του Σαββάτου με την ομάδας της Ξάνθης, ο ΠΑΣ Γιάννινα έστρεψε πλέον το ενδιαφέρον του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι (5.15 μ.μ.) με την ομάδα της Βέροιας, η οποία δίνει την ύστατη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Η προετοιμασία ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση, που περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής καθώς και οικογενειακό δίτερμα. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Αποστόλης Σκόνδρας (θα χάσει και τον αγώνα με τη Βέροια) και ο Θέμης Τζημόπουλος ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη.
Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για σήμερα Τρίτη στις 11:00 και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Βέροια.
Ο διαιτητής
Ο Τριαντάφυλλος Τίκας από την Καρδίτσα θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου (17:15) στη Βέροια.
Βοηθοί του θα είναι ο Ιωάννης Κουράκης από το Ηράκλειο και ο Αντώνιος Δίπλαρης από την Καρδίτσα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αθανάσιος Τζήλος από την Λάρισα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αθανάσιος Βέλλιος από την Ξάνθη.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ