Μάχη μέχρι τέλους, ΑΓΣΙ - ΓΑΣ 3-2

on .

BOLEI AGSI GAS 26 3 17

• Μάχη μέχρι τελικής πτώσης είχαμε στον πρώτο αγώνα των play off της Β' Εθνικής Ανδρών ανάμεσα στον ΑΓΣΙ και τον ΑΣ Γιάννενα, ο οποίος κρίθηκε τελικά στο τάι μπρέικ, με τον ΑΓΣΙ να παίρνει τη νίκη με 3-2 και μαζί και το προβάδισμα στις νίκες (2-1) για την πρόκριση στον τελικό.
Ο γιαννιώτικος εμφύλιος ήταν για ακόμα μια φορά ένα παθιασμένο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Ο ΓΑΣ προηγήθηκε στα σετ παίρνοντας το πρώτο με 24-26 και είχε το προβάδισμα και στο δεύτερο σετ με 15-22 και 22-24, όμως δεν κατάφερε να το πάρει. Οι παίκτες του Βασίλη Θεοδωράκη δεν τα παράτησαν και με καλό μπλοκ στο τέλος κατέκτησαν το δραματικό δεύτερο σετ με 29-27. Το τρίτο σετ το κατέκτησε ο ΓΑΣ με 22-25, έχοντας από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, ενώ στο τέταρτο τα αδέρφια Κυπριανού πήραν τον ΑΓΣΙ στις πλάτες τους και τον οδήγησαν στην κατάκτηση του σετ με 25-23.
Στο τάι μπρέικ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 8-8. Μια αμφισβητούμενη διαιτητική απόφαση σε μια φάση όπου οι παίκτες του ΓΑΣ ζήτησαν τέταρτη επαφή, έφεραν εκνευρισμό στην ομάδα του Κώστα Τσιούπη, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΑΓΣΙ και έφτασε στη νίκη με 15-10, παίρνοντας το προβάδισμα για την πρόκριση.
Τα σετ: 24-26, 29-27, 22-25, 25-23, 15-10.
Διαιτητές: Παυλάκης, Τζελέτας.
ΑΓΣΙ (Θεοδωράκης): Κυπριανός Πετρ., Κυπριανός Παν., Μυλωνάς (λ), Στουγιάννος, Καναβούλης, Μουζοκές (λ), Καρατζόγλου, Μητσόπουλος, Γεωργάκης, Χριστάκης, Τάνας, Μάντζιος, Δίβαρης.
Γιάννενα ΑΣ (Τσιούπης): Σαντζαρίδης, Βαϊόπουλος, Τερζόπουλος, Τσιλινίκος, Μιχίδης, Κοτίτσας, Αποστόλου, Κλούρας, Μότσιος (λ), Γιαννέτας, Βρόσγος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ