Έξι μετάλλια για τον Πρωτέα Ιωαννίνων σε πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη

on .

PROTEAS

• Και ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων έδωσε δυναμικό παρών με εννιά αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας, πέντε Χρυσά μετάλλια και ένα Αργυρό, στο πρωτάθλημα TAEKWON-DO που διοργάνωσαν πρόσφατα οι αθλητικοί σύλλογοι Σταυρoυπόλεως και Αχιλλέας Νεάπολης στην Θεσσαλονίκη.
Τα μετάλλια από τον Γιαννιώτικο Σύλλογο έλαβαν οι εξής αθλητές:
ΧΡΥΣΑ: Ασημίνα Αλεξίου-Εφραιμία, Κασαγιάννης Μιχαήλ -Ελευθέριος, Μπάσιος Άγγελος, Σκουλίκας Παντελής, Σκουλίκας Δημήτρης
ΑΣΗΜΕΝΙΑ: Ντάκουλας Γεώργιος.
«Είμαστε ο ¨ Σύλλογος των Πρωταθλητών ¨ και θα παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο, γιατί δουλεύουμε μεθοδικά με πολύ αγάπη και πάθος για αυτό που κάνουμε», ανέφερε, μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο προπονητής του Πρωτέα Γιώργος Παπαδιώτης.

ZHKOS

Με 17 μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του «Ζήκου» από διεθνείς αγώνες
Εννέα αθλητές του συλλόγου ZIKOS TEAM αγωνίστηκαν ως επίλεκτοι της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος( ΕΤΑΒΕ) στα Διεθνή πρωταθλήματα στη Σερβία στις πόλεις Βελιγράδι και Ζρενιανιν εκ των οποίων πέντε αγωνίστηκαν στο τεχνικό μέρος και τέσσερις στο αγωνιστικό.
Την πρώτη μέρα πήραν μέρος στο Βελιγράδι και κατέκτησαν 8 μετάλλια! Αναλυτικά: Χρυσά: Τασιούλας Βασίλειος, Μπισέλας Παναγιώτης, Κίτσιου Βασιλεία. Αργυρά: Κασιούμη Στεφάνια. Χάλκινα: Κατσιώρας Βασίλειος, Θεοχάρη Λαμπρινή, Τζίμα Ειρητινα, Πάσχου Βασιλική
Την δεύτερη μέρα στην πόλη και στο πρωτάθλημα Zrenianin Open οι αθλητές κατέκτησαν μέσα από δύσκολες νίκες 9 μετάλλια! Αναλυτικότερα: Χρυσά: Τασιούλας Βασίλειος, Μπισελας Παναγιώτης, Κίτσιου Βασιλεία. Αργυρά: Κατσιώρας Βασίλειος. Χάλκινα: Τζιμα Ειρητίνα, Πασχου Βασιλική, Θεοχάρη Λαμπρινή, Κασιούμη Στεφάνια, Νότης Χρήστος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές, με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους καθώς και την Ε.ΤΑ.Β.Ε. για την επιτυχημένη αποστολή στις δύο αυτές διοργανώσεις του ολυμπιακού αγωνίσματος Ταεκβοντό.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ