Έξι μετάλλια για τον ΕΟΣ Μετσόβου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκι Δρ. Αντοχής

on .

EOS METSOBOY 13 3 17

• Πολύ ικανοποιητικός ήταν ο απολογισμός των Μετσοβιτών αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκι Δρ. Αντοχής που πραγματοποιήθηκε στα 3-5 Πηγάδια. Συνολικά οι αθλητές του ΕΟΣ Μετσόβου κέρδισαν 4 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο σε 3 αγωνίσματα και ο ΕΟΣ Μετσόβου αναδείχτηκε Πολυνίκης σύλλογος στις κατηγορίες των Αντρών.
Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος 2017 κέρδισαν οι Κλεάνθης Καραμίχας, Παναγιώτης Παπάσης και Νικόλαος Τσουρέκας. Την πρώτη ημέρα των αγώνων (11.3.17) και στο αγώνισμα του Σπριντ οι Κλεάνθης Καραμίχας και Παναγιώτης Παπάσης ήταν οι νικητές στις κατηγορίες Αντρών και Εφήβων αντίστοιχα. Στο αγώνισμα της κατηγορίας Αντρών ο συναγωνισμός ήταν πολύ έντονος και την πρώτη θέση ο Καραμίχας την κέρδισε στα τελευταία μέτρα. Ο Παπάσης νίκησε τον αγώνα χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί από κανένα συναθλητή του. Την ίδια ημέρα έγινε και το αγώνισμα του Ομαδικού Σπριντ με τον ΕΟΣ Μετσόβου (Καραμίχας και Παπάσης) να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να συνεχίζει να διατηρεί μια πολυετή παράδοση, που τον θέλει πρώτο νικητή στα ομαδικά αγωνίσματα της κατηγορίας Αντρών.
Τη δεύτερη ημέρα (12.3.17) στους Άντρες και στο αγώνισμα των 10 χλμ ο Κλεάνθης Καραμίχας τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ο Νίκος Τσουρέκας δυσκολεύτηκε πολύ από τον Παναγιώτη Παπάση και τελικά κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο και το αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα, στα 10 χλμ της κατηγορίας των Εφήβων.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ