Κ17: ΠΑΣ - Βέροια 2-0

on .

K17 BEROIA 12 3 17

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 2-0 από τη Βέροια σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό την παρουσία του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής Γιώργου Γεωργουλόπουλου.
Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ έκανε το 1-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γιωτάκη. Οι νεαροί παίκτες του Νίκου Μπαδήμα είχαν την υπεροχή, όμως η Βέροια ήταν αυτή που έχασε στο 33’ την ευκαιρία να κάνει το 1-1 με τον Φωτόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Πατσιούρα.
Ο ΠΑΣ απάντησε στο δοκάρι της Βέροιας στο 39’ με δυνατό σουτ του Γώγου.
Στο 62’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου Κ., ο Λιάσος με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον ΠΑΣ, ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε στον υπόλοιπο χρόνο της αναμέτρησης.
Διαιτησία: Μπούμπας (Αγόρας – Γεωργίου Β.)
ΠΑΣ Γιάννινα (Μπαδήμας): Πατσιούρας, Μέγας, Τάτσης Δ., Γώγος, Κώστας (64΄ λ. τρ. Καραγεώργος), Τσούνης, Παπαδόπουλος Ελ. (67΄Πήλιος), Λιάσος (70΄ Λάγκας), Λώλης (83΄ Σαββίδης), Παπαδόπουλος Κ. (77΄ Καραμποΐκης), Γιωτάκης.
Βέροια (Χριστοφορίδης): Ντιντίλας, Στογιαννίδης (90΄ Κόντος), Κουτσούκης, Παλάνης, Καγκελίδης, Ταλαίπωρος (46΄ Ιτσκαράς), Φωτόπουλος (65΄ Μπράτσια), Χάνι, Περπερίδης, Κυτιρίδης (85΄ Ευφραιμίδης), Σοφιανίδης (68΄ Χατζηγεωργίου).

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ