Ο «Πρωτέας» κορυφαίος Σύλλογος στην κατηγορία Ανδρών - Γυναικών

on .

PROTEAS 8 3 17

• Με 7 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Σύλλογος «Πρωτέας» στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών  ΤΑΕ KWON – DO  I.T.F. που διεξήχθη πρόσφατα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο «Πρωτέας» για ακόμη μια χρονιά αναδείχθηκε  ο κορυφαίος σύλλογος στη Ελλάδα  με 4 Χρυσά και 4 Χάλκινα μετάλλια, κατακτώντας την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη συλλόγων στην κατηγορία Ανδρών - Γυναικών.
Πιο αναλυτικά, χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές Μπαντής Αχιλλέας (-57κ.), Τιμαγένης Ιωάννης (τεχνικές), Τιμαγένης Δημήτριος (τεχνικές) και Λεκατσά Μαρία (μάχες -69κ.). Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ανδρούτσος Ιωάννης (2 χάλκινα σε τεχνικές και μάχες), Σκουλίκας Δημήτριος (μάχες -71 κιλά) και Μπαντής Αχιλλέας (τεχνικές). Την Τέταρτη θέση και λίγο πριν τα μετάλλια κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στην  κατηγορία του να διακριθεί, κατέκτησε ο αθλητής Σκαλτσώνης Βασίλειος.
Ο προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γεώργιος Παπαδιώτης σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ακόμη πιο πολύ για τον Πρωταθλητισμό. Θέτουμε υψηλούς στόχους και προσπαθούμε πάντα να τους πετύχουμε. Η προπόνηση των αθλητών μας είναι σωστή, μελετημένη με στόχο πάντα να είμαστε οι καλύτεροι».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ