Πανέτοιμοι για τον τελικό ΠΑΣ Γιάννινα και Αμπελόκηποι

on .

PODOSFAIRO MPALA

• Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών που θα διεξαχθεί αύριο, ώρα 6 μ.μ. στο γήπεδο της Ανατολής.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής κυπέλλου Παναγιώτης Γκόλιας ανέφερε τους λόγους που επιλέχθηκε από τις ομάδες το γήπεδο της Ανατολής, αφού ήταν αδύνατο να δοθεί το "Ζωσιμάδες" λόγω του αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό και ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το απολαύσουν οι φίλαθλοι.
Από τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο γενικός αρχηγός Γιάννης Δεβελέγκας, ο οποίος τόνισε ότι ΠΑΣ και Αμπελόκηποι είναι αδελφά σωματεία, ενώ επεσήμανε ότι στον ΠΑΣ αγωνίζονται γιαννιωτόπουλα που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα προσπαθήσουν να πάρουν το κύπελλο. Ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης και ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Τσιέπας ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.
Από την πλευρά των Αμπελοκήπων ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Τσίντας είπε ότι στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ ο προπονητής Γιάννης Λώλης και ο αρχηγός Αλέξανδρος Νιτσιάκος τόνισαν ότι από την πλευρά τους θα κάνουν ότι είναι δυνατό για την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ