Αφιερωμένη στην αιμοδοσία η φετινή εκδήλωση της ΕΠΣ Ηπείρου

on .

MYRIOYNHS

• Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η ετήσια εκδήλωση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.
Η φετινή εκδήλωση  ήταν αφιερωμένη στην εθελοντική αιμοδοσία (πριν την έναρξη της έδωσαν αίμα σε μονάδα που ήταν εκεί μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΗΠ και απλός κόσμος).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας Παναγιώτης Ποζίδης, ο πρόεδρος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κατηρτζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Σιαράβας και πολλοί άλλοι.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς στην ομιλία του επεσήμανε την σημασία που έχει η εθελοντική αιμοδοσία, ενώ ανακοίνωσε την δημιουργία συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών της ΕΠΣ Ηπείρου.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Ευάγγελος Γραμμένος ευχαρίστησε την ΕΠΣΗΠ για την πρόσκληση, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο Κώστα Βρακά για την στήριξη στην προσπάθεια που γίνεται για την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας τόνισε ότι είναι σε μια στενή και καλή συνεργασία με την ΕΠΣΗΠ και προσπαθούν να προσφέρουν πράγματα που θα βοηθήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις με την διοίκηση της ΕΠΣΗΠ να δίνει τιμητικές πλακέτες στους παλαίμαχους παίκτες του ΠΑΣ Γιώργο Σιόντη, Τάκη Γραμμενιάτη (εξέφρασε το παράπονο του ότι μέχρι σήμερα δεν τον έχει τιμήσει ούτε ο Δήμος, αλλά ούτε και ο ΠΑΣ) και Θεόδωρο Γκόλα (αφιέρωσε την πλακέτα στον αείμνηστο Γιώργο Πρίσκα).
Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στην σύζυγο του αείμνηστου Λάκη Στεργίου, Λουίζα και στο Νίκο Τσόλη.

PERAMA

Επίσης βραβεύτηκαν τα τρία αθλητικά σάιτ PASsports.gr, Sportsioannina και Super-fm, με τους ιδιοκτήτες τους Θανάση Μυριούνη, Κώστα Γεωργιάδη και Γιάννη Γιαννάκη να παραλαμβάνουν τις τιμητικές πλακέτες.
Εκτός από τις βραβεύσεις, η εκδήλωση είχε ως σκοπό και την απονομή κυπέλλων στις ομάδες της ΕΠΣΗΠ που πήραν πρωταθλήματα και πέτυχαν ανόδους τη σεζόν 2015-2016, στους πρώτους σκόρερ όλων των κατηγοριών, ενώ τιμήθηκαν και παράγοντες ομάδων για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά οι ομάδες που πήραν κύπελλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας και όσες ανέβηκαν κατηγορία ως δευτεραθλήτριες:
ΑΟ Βελισσαρίου, ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας, ΠΑΣ Κράψης, ΑΕ Γιάννενα, Αναγέννηση Ελληνικού, Πασσαρών Ροδοτοπίου,Θύελλα Κατσικά, ΠΑΟ Ιωαννίνων ΠΑΣ Πηγών Λούρου.
Οι παράγοντες που  βραβεύτηκαν είναι οι εξής:
Αλεξίου Γιάννης, Γκουντέβενος Γιάννης, Γώγος Σπύρος, Δούβλης Δημήτριος, Ευθυμίου Γιώργος, Θέμος Αναστάσιος, Καραδήμας Απόστολος, Καραντωνίου Μάκης, Κίτσιος Κώστας, Κωλέττας Κώστας, Λάζος Χρήστος, Λέττας Ιωάννης, Λιούρης Χάρης, Μπάγιας Κώστας, Μπάρδας Βασίλειος, Μητσόπουλος Χρήστος, Νάσσης Πάνος, Οικονόμου Γιώργος, Πάικας Ανδρέας, Παλαμάς Γιώργος, Πασσιάς Γιάννης, Παύλου Κωνσταντίνος, Ρούκος Γιώργος, Σίνης Ιωάννης, Σιόντης Κώστας, Σταυρόπουλος Νίκος, Σταύρου Γιώργος, Στούκας Δημήτριος

Untitled 1

Παραλειπόμενα
- Η παρουσία του προέδρου της Λάρισας Αλέξη Κούγια ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις.
- Την αιχμή του για τον Δήμο Ιωαννιτών, αλλά και τον ΠΑΣ πέταξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Γραμμενιάτης, λέγοντας ότι τόσα χρόνια κανείς δεν τον κάλεσε να τον βραβεύσει.
- Τις χορευτικές τους ικανότητες έδειξαν αρκετά μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΗΠ με τους Παναγιώτη Δαβή και Παναγιώτη Γκόλια να δίνουν τα ρέστα τους.
- Σε πολύ καλή κατάσταση και η γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής με τα κορίτσια να είναι αυτά που άνοιξαν πρώτες το χορό.
- Στο ζεϊμπέκικο το μέλος της Ε.Δ./ΕΠΣΗΠ Κώστας Δάλλας βαθμολογήθηκε με άριστα.
- Παρών στην εκδήλωση και ο παρατηρητής διαιτησίας Super League Δημήτρης Κύρκος ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας και κατά την αποχώρηση του είχε συνομιλία με τον Αλέξη Κούγια.
- Αίσθηση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπων του ΠΑΣ, παρότι η διοίκηση τους είχε καλέσει, αλλά δεν πήγε κανείς.
- Πολλές και φέτος οι βραβεύσεις με τους καλεσμένους να έχουν υπομονή μιας και οι περισσότεροι ήταν εκεί για να παραλάβουν κάποια πλακέτα.
- Την τιμητική τους είχαν και τα αθλητικά σάιτ τα οποία βράβευσε η ΕΠΣΗΠ, με τον Θανάση Μυριούνη που είναι ο ιδιοκτήτης του PASsports.gr να αφιερώνει το βραβείο στη μνήμη του Βαγγέλη Λέκκου.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ