Ήττα του ΓΑΣ στην Πάτρα με 3-1

on .

PATRA GAS

Την ευκαιρία να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα έχασαν οι γυναίκες του ΓΑΣ καθώς ηττήθηκαν στην Πάτρα από τον τοπικό Απόλλωνα με 3-1 σετ.
Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ δεν ξεκίνησαν καλά στο πρώτο σετ έκαναν πολλά λάθη και έδειχναν να μη μπορούν να βρουν ρυθμό.
Η ομάδα του Απόλλωνα χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση με καλό σέρβις αποσυντόνισε την ομάδα των Ιωαννίνων και πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 25-15.
Στο δεύτερο σετ η εικόνα άλλαξε για τα κορίτσια του ΓΑΣ που βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι τους περιόρισαν τα λάθη και με καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι τους αλλά και αμυντική λειτουργία επέβαλαν το ρυθμό τους, με την ομάδα της Πάτρας να μην μπορεί να αντιδράσει και να χάνει με τη σειρά της το σετ με 15-25.
Στο τρίτο και καθοριστικό σετ η καλή εικόνα για τον ΓΑΣ συνεχίστηκε και έδειχνε ότι μπορούσε να το διεκδικήσει ισάξια αλλά δυο ανούσια λάθη στο τέλος στοίχισαν το τρίτο σετ χάνοντας το με  25-23.
Στο τέταρτο σετ η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ άντεξε μέχρι τα μισά αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε από τα πολλά συνεχόμενα λάθη και έχασε σχετικά εύκολα το σετ με 25-18.
Διαιτητές: Γκόλφης(Α) – Λιναρδάτος(Β)
Τα σετ: 25-15, 15-25, 25-23, 25-18
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Λυκούδης): Μιχοπούλου, Πατακοπούλου, Κακαφώνη(λ), Κόλλια Νικ., Καρνάτσου, Μπακλέση, Γιαννοπούλου, Κανίστρα, Ξανθή, Κόλλια Ελ., Οικονομοπούλου(λ), Καρνάτσου Ελ., Σωτηρίου.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Τσιούπης-Βίτσιος): Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Μαγκλάρα Χρυσ., Λάγκα, Τζαλαλή Σ., Μαγκλάρα Γ., Παππά-Ζώη, Στεφάνου Σωτ., Βολυράκη, Κουκουτή Ολ., Κουκουτή Ι.(λ), Τζαλαλή Κ., Μπιρλαντεάνου, Ντέρου.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ