Και τώρα θέλουμε νίκη επί του Λεβαδειακού

on .

KONTE PAPADOPOYLOS BRABEYSH 20 2 17

• Πραγματοποιήθηκε χθες στο Hall of Brands η βράβευση του Πέδρο Κόντε ο οποίος αναδείχθηκε από τους δημοσιογράφους  ο MVP του αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα.
Την βράβευση έκανε ο εκπρόσωπος των Super Market SEP Παπαδόπουλος που είναι και χορηγός στον ΠΑΣ, Γεράσιμος Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΣ και είπε πως θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.
Από την πλευρά του ο Πέδρο Κόντε, ανέφερε ότι το σημαντικό για αυτόν είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που πήρε η ομάδα, ενώ  πρόσθεσε ότι τώρα στο μυαλό του είναι μόνο η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό.
«Το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και πήραμε τρεις βαθμούς στην έδρα μας που είχε πολύ καιρό να συμβεί. Είναι σημαντικό το βραβείο, αλλά δίνω περισσότερη σημασία στη νίκη της ομάδας», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει έμμεσα και μια πικρία για το γεγονός ότι είχε μείνει εκτός βασικής ενδεκάδας για ορισμένα παιχνίδια, λέγοντας τα εξής: «Είχα αρκετά παιχνίδια να αγωνιστώ και αυτό έγινε από απόφαση του προπονητή, αλλά και από ένα τραυματισμό που είχα. Από αυτή την άποψη ναι, ίσως είναι η καλύτερη περίοδος, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω γιατί έχουν περάσει αρκετοί αγώνες που δεν έχω παίξει».
Τέλος ο Πέδρο Κόντε, εξήγησε για το που αφιερώνει τα γκολ που επιτυγχάνει, κάνοντας πλέον τη συνηθισμένη κίνηση στο γήπεδο: «Πάντα το αφιερώνω σε κάποια άτομα που δεν είναι πια μαζί μας και για αυτό δείχνω στον ουρανό, μετά στην οικογένεια μου που δεν είναι εδώ και είμαι μόνος μου, στην κοπέλα μου και τέλος στην ομάδα που χωρίς αυτήν δεν γίνεται να πετύχω γκολ».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ