Ο Σύλλογος Δρομέων βράβευσε μέλη, αθλητές, Αρχές και φορείς

on .

SYLLOGOS DROMEON 2

• Εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της οποίας τιμήθηκαν Αρχές της πόλης των Ιωαννίνων, αθλητές και μέλη του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά το περασμένο έτος.
Συγκεκριμένα, από τον Σ.Δ.Ι. τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιωαννίνων Αλέκος Καχριμάνης για την προσφορά του στο Σύλλογο και στο δρομικό κίνημα της πόλης των Ιωαννίνων. Ο κ. Καχριμάνης ομόφωνα αναγορεύθηκε και επίτιμο μέλος του Συλλόγου. Επίσης, τιμήθηκαν ο Διοικητής της Τροχαίας Ιωαννίνων Γεώργιος Αζέλης για την προσφορά του στην επιτυχή διοργάνωση του 1ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Δρόμου στα Γιάννενα, ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος και η Ιωάννα Μπαράτσα, για τις διακρίσεις τους σε διεθνείς αγώνες ορεινού τρεξίματος υπεραποστάσεων.
Παράλληλα, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε αθλητές και μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, πρόσφεραν σημαντικό εθελοντικό έργο και επέδειξαν πνεύμα αλληλεγγύης.
Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν τα πρώην μέλη του ΔΣ Αλέξανδρος Ανδρούτσος και Γεώργιος Δεμερτζής και οι αθλητές Λαμπρινή (Πασχαλίνα) Λιούτα, Νικολέτα Τζαβάρα, Νικολέτα Χήτα, Λαμπρινή Ντούτση και Γεωργία Σιώζου, Δημήτριος Δρούγκας, Αλέξιος Μπαράτσας, Δημήτριος Αυγίτας και Βασίλειος Τσιρώνης, ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΓΣΙ για την προσφορά του στο δρομικό κίνημα της πόλης των Ιωαννίνων, οι κ.κ. Αργύριος Νάκος, η οικογένεια Παΐλα, οι Ηλίας Τσάλης, Γεώργιος Γιαννίκος, Βασίλης Λιάπης, Γεώργιος Μαντέλος και η κ. Νικολέτα Χήτα, μέλη του ΣΔΙ.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ