Από την Τούμπα, ταξιδεύει στα Χανιά αύριο ο ΠΑΣ

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Ο αγωνιστικός Γολγοθάς του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται και έτσι ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο ελάχιστα πρόλαβαν να χαρούν το μεγάλο διπλό επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Μετά τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας της Ηπείρου στη Θεσσαλονίκη ακολουθεί αύριο (5:15 μ.μ.) ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια των Χανίων για την φάση των "16" του κυπέλλου Ελλάδας.
Για το παιχνίδι αυτό ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μπέριο που συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή, ενώ κατά πάσα πιθανότητα  θα λείψουν και οι Λίλα, Γαρουφαλιάς που αποκόμισαν τραυματισμούς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο Κόντε που ξεπέρασε την κάκωση που υπέστη στο γόνατο, ενώ και ο Ζάιρο υπολογίζεται καθώς εξέτισε την ποινή του για τις κίτρινες κάρτες.
Η μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τους Χανιώτες θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στις 08:30 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει αεροπορικώς για τα Χανιά.

Διαιτητής ο Τσαμούρης
Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας του ΠΑΣ με τον Πλατανιάς στο γήπεδο Περιβολίων.
Βοηθοί του Τσαμούρη θα είναι ο Γεώργιος Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο και ο Εμμανουήλ Βλάσσης από το Λασίθι, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης από το Λασίθι.
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτριος Μπέγκος από την Αργολίδα.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ