Με ισχυρή παρουσία η «Δωδώνη» και στο Ηνωμένο Βασίλειο

on .

DODONH BRETANIDA PRESBHS 7 2 18

• Στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» βρέθηκε η πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής της στα Γιάννενα, με σκοπό την γνωριμία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.
Στη διάρκεια της επίσκεψής της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κ. Smith ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΩΔΩΝΗ, δοκίμασε τα αγνά ηπειρώτικα τυριά και ενημερώθηκε για τα προϊόντα που παρασκευάζει η εταιρία στην Ελλάδα, αλλά και στην υπερσύγχρονη μονάδα της στην Κύπρο, για την ελληνική, την κυπριακή και 44 ακόμα διεθνείς αγορές. Επιπλέον, συζήτησε με τον Αναπληρωτή CEO της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλη Παναγιωτάκη, για τη σημαντική συμβολή της εταιρίας στην τοπική κοινωνία, μέσω της συνεργασίας με παραπάνω από 5.500 Έλληνες παραγωγούς σε 500 χωριά, αλλά και για την ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα της γαλακτοβιομηχανίας στην Αγγλία.
Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2014 έως το 2017, η ΔΩΔΩΝΗ έχει αυξήσει τις  εξαγωγές της κατά 61%, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ