Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Οδηγούν τη χώρα σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια…

on .

ZYGARIA

• Με μια κίνηση… ματ, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προσπαθώντας να κατευνάσει τις μαζικές αντιδράσεις για τους χειρισμούς της τόσο στα εθνικά ζητήματα, όσο και σε θέματα οικονομίας, επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και με «όχημα» την υπόθεση Novartis δεν διστάζει ακόμη και να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης. 
«Ο κ.Τσίπρας και οι συνεργοί του οδηγούν τη χώρα σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Το βλέπουμε και στην υπόθεση της Novartis» σχολίασε σε χθεσινή δήλωσή του ο Πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας να βγουν όλα στο φως, χωρίς όμως κουκούλες!
Και πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «η Κυβέρνηση επιδιώκει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το Τέταρτο Μνημόνιο και τα νέα μέτρα που έχει ήδη υπογράψει. Από την καθημερινή ζωή των πολιτών, που κάθε μέρα γίνεται δυσκολότερη. Από τις υποχωρήσεις της στα εθνικά θέματα και ιδίως τους χειρισμούς στο Σκοπιανό ζήτημα, που αποδοκιμάζονται πια από τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων.
Διχάζει τους πολίτες
»Προσπαθεί να διασωθεί με το μόνο που ξέρει να κάνει καλά. Να συκοφαντεί τους πολιτικούς της αντιπάλους και να διχάζει τους πολίτες. Με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις που καταλύουν το κράτος Δικαίου».
»Σε μια Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να φοράει κουκούλα απέναντι σε εκπροσώπους του Ελληνικού λαού. Απαιτώ την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης της Novartis. Όλα να έρθουν στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες. Δεν πρόκειται να δεχθώ να συκοφαντείται μια ολόκληρη Παράταξη, αλλά και να σύρεται στη λάσπη ο δημόσιος βίος της χώρας από τρεις κουκουλοφόρους χωρίς ονοματεπώνυμο. Που η Κυβέρνηση, μάλιστα, παραδέχθηκε σήμερα ότι τους γνωρίζει».
Είναι επικίνδυνος…
Καταλήγοντας στη δήλωσή του ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «αποδεικνύεται, πλέον, ότι ο κ. Τσίπρας είναι επικίνδυνος, όχι μόνο για την οικονομία και τα εθνικά θέματα, αλλά και την ίδια τη δημοκρατική νομιμότητα και την ανεξαρτησία των θεσμών. Όμως σε μια Δημοκρατία -και η Ελλάδα παραμένει Δημοκρατική Πολιτεία- καμία Κυβέρνηση δεν μπορεί να γίνει καθεστώς. Ο ελληνικός λαός παραμένει κυρίαρχος. Και το Σύνταγμα είναι ασπίδα νομιμότητας και ομαλότητας. Και όσοι μετέχουν σε αυτή τη βρώμικη επιχείρηση, να ξέρουν ότι θα λογοδοτήσουν σύντομα ενώπιον του ελληνικού Λαού, αλλά και της ελληνικής Δικαιοσύνης…».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ