Έκοψε την πίτα της η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ του Δήμου Δωδώνης

on .

dhmto nd
• Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Δωδώνης στο εστιατόριο «Αποστόλης» στην Τύρια Δωδώνης.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο πρώην υπουργός Στ. Καλογιάννης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δωδώνης Β. Μπακόλας, ενώ επιστολή έστειλε ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας που δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους μεταξύ άλλων οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ι. Καραμπίνας και Κ. Σιαράβας, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Π. Κολόκας, θεματικοί τομεάρχες της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θ. Μωρόγιαννης κ.ά.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ στο Δήμο Δωδώνης Κων/νος Λιόλιος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια στην οργάνωση και μέσα από τη προσφορά στη παράταξη σκοπός είναι η προσφορά στη πατρίδα, ενώ εκτίμησε ότι το 2018 θα είναι μια εκλογική χρονιά όπου η Νέα Δημοκρατία θα γίνει κυβέρνηση και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι είναι κυβέρνηση του ψεύδους, του θράσους, της πολιτικής αλητείας και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.
Ν. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ