Αισιόδοξος ο Γ. Καμίνης για την δυναμική της κεντροαριστεράς

on .

KAMINHS GIORGOS

Με την ομιλία του στα Γιάννενα ολοκλήρωσε χθες βράδυ την περιοδεία του στην Ήπειρο ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.
Κατά τις επισκέψεις του στην περιοχή μας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη δυναμική του νέου φορέα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πολλοί, από αριστερά και δεξιά, δεν είχαν υπολογίσει στη δύναμή μας και λειτουργούσαν σαν να μην υπήρχαμε. Αυτές οι μέρες τελείωσαν και το έχουν καταλάβει. Η νέα μεγάλη παράταξη θα ενωθεί ξανά και θα επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο, εμείς θα βάλουμε τους όρους στην πολιτική ζωή της χώρας».
Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ενδιαφέρον των πολιτών για τις διαδικασίες, ο κ. Καμίνης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «και εδώ στην Ήπειρο, όπως και σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, λαμβάνω πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα, συναντώ ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια, είχαν απομακρυνθεί από την παράταξή μας. Τώρα τους βλέπω να επανακάμπτουν και να ενδιαφέρονται πολύ ζωηρά για όλη αυτή η προσπάθεια γιατί θεωρούν ότι υπάρχει και πάλι ελπίδα…».
Σε ό,τι αφορά τα θέματα περιφερειακής ανάπτυξης, ο κ. Καμίνης σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Βλέπω μια περιφέρεια, την Περιφέρεια Ηπείρου, με ένα τεράστιο δυναμικό, με τα μεγάλα έργα που έχουν γίνει, με τους οδικούς άξονες και σε συνδυασμό με το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και το αεροδρόμιο στα Γιάννενα ανοίγονται προοπτικές και για τον τουρισμό και για την ανάπτυξη. Σε αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε και επιτέλους να επενδύσουμε στην περιφερειακή ανάπτυξη…».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ