Τους στόχους της επόμενης Κυβέρνησης Ν.Δ. θα αναλύσει ο Πρόεδρός της στη ΔΕΘ

on .

TASOYLAS KOSTAS 2012

• Στους βασικούς άξονες  της κυβερνητικής πολιτικής που θα παρουσιάσει το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης,  αναφέρθηκε σε συνεντεύξεις του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς των Ιωαννίνων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας. Μάλιστα όπως σημειώνει ο βουλευτής και πρώην υπουργός «από το περίπτερο των ψεμάτων του κ. Τσίπρα, θα περάσουμε στο περίπτερο της ελπίδας του κ. Μητσοτάκη».
Όπως ανέφερε, ο Κ. Μητσοτάκης αναμένεται να περιγράψει τους στόχους της επόμενης κυβέρνησης της Ν.Δ. που θα είναι η φυγή προς τα εμπρός με την επίτευξη διατηρήσιμης οικονομικής ανάπτυξης ώστε να βελτιωθεί η βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους, να δημιουργηθεί πολύτιμος δημοσιονομικός χώρος και να επιτυγχάνονται -χωρίς πρόσθετα μέτρα λιτότητας- πιο ρεαλιστικοί δημοσιονομικοί στόχοι.
Ειδικότερα ο Πρόεδρος της Ν.Δ. θα περιγράψει τις φοροελαφρύνσεις που άμεσα θα δώσουν ανάσα στα νοικοκυριά και στην πραγματική οικονομία, ενώ συγχρόνως θα περιγράψει τις πηγές προέλευσης των απολεσθέντων εσόδων. 
Η πρόταση Μητσοτάκη θα είναι συγκεκριμένη, κοστολογημένη, πειστική και η εφαρμογή της θα οδηγήσει και πάλι τη χώρα «για τα καλά» έξω από την κρίση, ενώ η πρόταση Τσίπρα είναι η συνέχιση των ψεμάτων και η μάταιη απόκρυψη της δραματικής επιδείνωσης που προκλήθηκε στην οικονομία τα δυόμιση τελευταία χρόνια, κατέληξε ο κ. Κ. Τασούλας.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ