Απέτυχε παταγωδώς η Κυβέρνηση στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

on .

DHMOSIOI YPALLHLOI

• Μία μέρα μετά την προσωπική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα της αξιολόγησης μέσω ανάρτησής του στην σελίδα του στο facebook, η ΝΔ «σηκώνει» εκ νέου το θέμα με μία καυστική ανακοίνωση, προκαλώντας την απάντηση της κυβέρνησης, μέσω του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
«Η Κυβέρνηση σκόνταψε στις αντιλήψεις που εξέφραζε, απέτυχε παταγωδώς και, τώρα, πελαγοδρομεί χωρίς να ξέρει τι πρόκειται να κάνει» αναφέρει μεταξύ άλλων η Πειραιώς, υπογραμμίζοντας τις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από την περίοδο που ήταν ήδη αρμόδιος υπουργός για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης.  Όπως σημειώνει:
«Οι προθεσμίες, που οι ίδιοι έβαλαν, έχουν παρέλθει και αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων δεν έγινε. Η Κυβέρνηση σκόνταψε στις αντιλήψεις που εξέφραζε, απέτυχε παταγωδώς και, τώρα, πελαγοδρομεί χωρίς να ξέρει τι πρόκειται να κάνει. Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρες θέσεις. 
Αυτή η πρόταση θα αποτελέσει και τη βάση της πολιτικής που θα ακολουθήσει η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν μπορεί  να ολοκληρώσει ούτε καν αυτά που η ίδια τώρα εξαγγέλλει. Δεν μπορεί και δεν θέλει να προωθήσει καμιά μεταρρύθμιση, που βελτιώνει το Κράτος και υπηρετεί ολόκληρη την κοινωνία».
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε την αντίδραση της Κυβέρνησης δια του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης που εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ