Κριτική στην Κυβέρνηση από τη Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ!

on .

MEGARO MAKSIMOY
• Αυστηρή κριτική για την «αδικαιολόγητη» όπως την αποκαλεί καθυστέρηση της επένδυσης στο Ελληνικό, για την επιλογή σημαιοφόρων με κλήρωση στα δημοτικά αλλά και για την αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη, ασκεί με ανακοίνωσή της η Σοσιαλιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κάνει ακόμα λόγο για «συνεχή φτωχοποίηση του ελληνικού λαού».
Η Σοσιαλιστική Τάση (στην οποία ανήκει ο ευρωβουλευτής Κ. Χρυσόγονος), ζητεί, για μια ακόμη φορά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τη διεξαγωγή καταστατικού συνεδρίου μέσα στο 2017 και την αλλαγή του καταστατικού, ώστε να γίνει άμεση εκλογή από τη βάση, με ελεύθερη συμμετοχή, των κορυφαίων κομματικών οργάνων (κεντρικής επιτροπής και προέδρου).
Όπως επισημαίνει η Τάση, με αφορμή το Ελληνικό, «η παραγωγική ανάπτυξη της χώρας δεν πρόκειται να έρθει με ευχολόγια». Προϋποθέτει, συνεχίζει, σοβαρό σχεδιασμό, με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, ποσοτικοποιημένους στόχους και αποσαφήνιση των επιμέρους αναπτυξιακών δράσεων. 
Σε ό,τι αφορά την αντιπαράθεση κυβέρνησης - Δικαιοσύνης, η Σοσιαλιστική Τάση σημειώνει ότι «πρέπει λοιπόν να πέσουν οι τόνοι και αντί για άγονες φραστικές αντιπαραθέσεις να μπει η κυβέρνηση σε σοβαρό διάλογο με τις δικαστικές ενώσεις και τους δικηγορικούς συλλόγους, για να βρεθούν και να δρομολογηθούν ρεαλιστικές και λειτουργικές λύσεις στα προβλήματα αυτά».

 

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ