Κατατέθηκε στο Δήμο το αίτημα για να τιμηθεί ο Κ. Μητσοτάκης

on .

NODE PAPADIOTHS 13 7 17

• Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Παπαδιώτη επισκέφτηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ιωαννίνων, ώστε να καταθέσει το επίσημο αίτημα για να τιμηθεί από την πόλη ο πρόσφατα εκλιπών Κων/νος Μητσοτάκης με την ονοματοδοσία κεντρικής οδού της. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ Ιωαννίνων Σπ. Βασιλείου, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Βασίλη Αϊβατίδη, τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Δωδώνης Κ. Λιόλιο, τον υπεύθυνο δράσης του τομέα Δικαιοσύνης Κ. Τσαγκλή και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Ν. Γιωτίτσα.
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ εξήγησε τους λόγους που πάρθηκε αυτή η πρωτοβουλία, λέγοντας ότι είναι μια ένδειξης τιμής και σεβασμού σε έναν πολιτικό που έθεσε το δίλημμα μπροστά ή πίσω, λέγοντας την αλήθεια στον ελληνικό λαό, η προσφορά στα Γιάννινα υπήρξε σημαντική με έργα και παρεμβάσεις, ενώ το 2004 τιμήθηκε από την πόλη μας για τη συμβολή του πατέρα του στην απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Τέλος, εξέφρασε την ευχή του να έχει θετική έκβαση το αίτημα.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Παπαδιώτης εξήρε την προσωπικότητα του Κ. Μητσοτάκη, εμφανίστηκε θετικός στο αίτημα, εκφράζοντας τη πίστη του ότι η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου με τη σύμφωνη γνώμη του κράτους θα εγκρίνει το αίτημα ως πνεύμα συμφιλίωσης και η τελική απόφαση θα παρθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο σε εύλογο χρονικό διάστημα.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ