Κανένα ηθικό ζήτημα για τον Αλ. Τσίπρα ο διορισμός της Β. Θάνου

on .

THANOY TSIPRAS

• Κανένα ηθικό ζήτημα δεν αναγνωρίζει το Μέγαρο Μαξίμου στην επιλογή της, μέχρι προ ημερών, Προέδρου του Αρείου Πάγου και πρ. Πρωθυπουργού κας Βασιλικής Θάνου ως επικεφαλής του νομικού τμήματος του Γραφείου Πρωθυπουργού.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Μαξίμου, ως απάντηση στο μπαράζ αντιδράσεων που προκάλεσε η ανακοίνωση πως η κ. Βασιλική Θάνου τοποθετείται επικεφαλής στο νομικό τμήμα του πρωθυπουργικού γραφείου, όχι μόνον δεν αναγνωρίζει κάποιας μορφής κώλυμα αλλά, αντιθέτως, βγαίνει στην αντεπίθεση κατονομάζοντας σειρά δικαστικών που ανέλαβαν αντίστοιχες θέσεις. Βεβαίως, ουδείς εξ αυτών υπήρξε Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ή πρώην Πρωθυπουργός.
Αναλυτικότερα, το Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σημειώνει πως «η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης στην προσπάθειά τους να υποστηρίξουν με ακόμα ένα ανόητο επιχείρημα το αφήγημά τους περί δήθεν παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, ψεύδονται, χυδαιολογούν και σπιλώνουν υπολήψεις».
«Η ανάληψη των καθηκόντων της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του κ. Τσίπρα από την μέχρι πριν από μερικές ημέρες Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κυρία Θάνου, είναι μια μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία μας», επανήλθε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ