Αναφορά Π. Καμμένου για την υπόθεση Noor1

on .

KAMMENOS

• Πολυσέλιδη και εκτενή αναφορά κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σχετικά με το σύνολο της υπόθεσης Noor1.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αναφορά του ο υπουργός περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία που φωτίζουν άγνωστες πτυχές της υπόθεσης μεταφοράς της μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στη χώρα μας, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήδη η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει διατάξει να ερευνηθεί το περιεχόμενο της αναφοράς από αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό και στο πλαίσιο της εντολής της, η αναφορά του κ. Καμένου έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά.
Παράλληλα, με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ερευνώνται και τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για δικαστικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν την εν λόγω υπόθεση.
Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούνται από τον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσο σχετικά με τις καταγγελίες Γιαννουσάκη- Μαρινάκη ότι υπήρξαν πιέσεις προς τον ισοβίτη Ευ. Γιαννουσάκη για να εμπλέξει στην υπόθεση τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να καλέσει σε εξηγήσεις πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί για την υπόθεση.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ