Ι. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: Τα αντίμετρα είναι μια μεγάλη απάτη!..

on .

ANDRIANOS GIANNHS ARTA 14 5 17

• Παρουσία του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο η ετήσια Νομαρχιακή Συνέλευση των στελεχών και μελών της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ν.Δ. Άρτας.
Στα πλαίσια της επίσκεψής του ο βουλευτής επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟ.ΔΕ. Ν.Δ. Άρτας, την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δημαρχείο Άρτας και το Επιμελητήριο.
Κατά την ομιλία του ο κ. Ανδριανός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από το τέταρτο Μνημόνιο που βρίσκεται προ των πυλών! Όπως ανέφερε ο βουλευτής Αργολίδας «η Κυβέρνηση Τσίπρα, που έλεγε ότι θα κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση «χωρίς ούτε ένα ευρώ μέτρα», παίρνει μέτρα μισού δις ευρώ για το 2018 και 3,6 δις ευρώ από το 2019 και μετά, με μείωση συντάξεων και αφορολογήτου ορίου. Πρόκειται για μέτρα που θίγουν όλους τους Έλληνες, αλλά κυρίως, τους πιο ευάλωτους: τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.
»Τα αντίμετρα είναι μια μεγάλη απάτη: Ο κ. Τσίπρας παίρνει λεφτά από τους Έλληνες και τους δίνει λέξεις! Πριν από λίγο καιρό ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι δεν μπορεί να επιτευχθούν πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π. Τώρα υπόσχεται ότι θα πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα… 5,5% του Α.Ε.Π., δηλαδή πάνω από 10 δις ευρώ για πολλά χρόνια μετά το 2018! Άρα τα αντίμετρα δεν πρόκειται να εφαρμοστούν».
Παράλληλα, επανέλαβε ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει αυτή την πολύ κακή συμφωνία. Δεν ψηφίζουμε ούτε μέτρα, ούτε αντίμετρα. Τα πρόσθετα μέτρα που δεν ζητούνταν πέρυσι, σήμερα ψηφίζονται με την κυβερνητική πλειοψηφία. Αυτοί θα έχουν το βάρος του κόστους της καθυστέρησης και της αέναης λιτότητας...».
Κατά την Νομαρχιακή Συνέλευση έγινε και ο ετήσιος απολογισμός των δράσεων της οργάνωσης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ