Στην Αντικαρκινική τα έσοδα από το μπαζάρ του Τομέα Γυναικών της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων

on .

NODE EORTAGORA

• Με μπόλικο το μεράκι αγάπης, ευαισθησίας και ζεστασιάς, ο Τομέας Γυναικών της ΝΟΔΕ Ν.Δ Ιωαννίνων διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο πασχαλινό μπαζάρ στο πεζόδρομο μπροστά από το ξενοδοχείο Ολυμπίκ.
Πουλήθηκαν πασχαλινά είδη και άλλες δημιουργίες εθελοντικής προσφοράς και εργασίας από τις γυναίκες της ΝΟΔΕ, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στο Παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στηρίζει εδώ και χρόνια ανθρώπους που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.
Η τομεάρχης γυναικών της ΝΟΔΕ ΝΔ Ελένη Σταμάτη τόνισε ότι το μπαζάρ γίνεται στα πλαίσια ανακούφισης ανθρώπων που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ανέφερε ότι όλα τα είδη έχουν στολιστεί και φιλοτεχνηθεί από φίλες της παράταξης.
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δράση των γυναικών της παράταξης που στηρίζουν τις ομάδες που το έχουν ανάγκη. Το παρών στο μπαζάρ έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντίδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, η τομεάρχης Ιωαννίνων της ΝΟΔΕ Μαρία Μουρατίδου, τοπικά στελέχη και φίλοι της παράταξης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ