Όταν η Κυβέρνηση είναι σε αδιέξοδο, εξαγγέλλει… εξεταστικές!

on .

MHTSOTAKHS KYRIAKOS BOYLH
• Κάθε φορά που η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές εξαγγέλλεται και μια εξεταστική επιτροπή, όπως για την υγεία, σχολίασε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας για άλλη μια φορά εκλογές, για να μην κυβερνάται η χώρα από «δυνάμεις παρακμής». «Εμείς είμαστε έτοιμοι» ανέφερε.
Για την εξεταστική επιτροπή τάχθηκε υπέρ λέγοντας: «Η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα».
Σε τηλεοπτικό μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι παράγει ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό. «Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε. Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό. Η χώρα είναι μετέωρη. Και πάει να γίνει παρίας. Δεν θα το επιτρέψουμε».
Κατηγόρησε τους κυβερνώντες ότι επιδεικνύουν ανικανότητα, επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα, και σημείωσε ότι «η μόνη λύση είναι εκλογές το ταχύτερο».
«Γιατί δεν αξίζει στην Ελλάδα μας να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα, επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις. Δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει» κατέληξε.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ